måndag, juni 25, 2007

Slutet för Iran?

Det faktum att det finns miljontals hemlösa, prostituerade och drogmissbrukare i dagens Iran kan ingen undgå. Det förstår man om man läser om vilket samhälle den islamiska republiken har skapat och att det i de flesta fall är omöjligt att överleva i ett sådant samhälle utan att vända sig till prostitution, droger och annat som kan tänkas underlätta den fruktansvärda vardagen. Ännu intressantare och trovärdigt blir det då en REGIMTROGEN avslöjar detta och dessutom påpekar att just detta ÄR ett stort problem i landet. För givetvis kan det även förekomma fiffel, förrädare och konflikter bland folk som delar samma åsikter.

Nyligen har Irans f.d. statsminister, Mir Hussein Moussavi, avslöjat det hjärtgripande faktumet att hela 20 % av Tehrans barn är hemlösa. För att överleva tvingas dessa barn, som är allt från 4-5 år gamla och uppåt, göra allt från att sälja olika kroppsdelar till att prostituera sig själva i hopp om att tjäna en slant.

Detta blir mer frustrerande då man vet hur det en gång i tiden var i landet under Shahens tid, då arbetslösheten var 0 %, då Iran hade riktigt bra kända universitet och sjukvård, då det var vanligt att folk från utlandet kom för att studera eller arbeta i landet och, viktigast av allt, då frihet rådde landet.

Jag tror inte att det behövs mer bevis på att Iran befinner sig i en förfärlig kris och om omvärlden väljer att fortsätta blunda för det, så kan det inte bara sluta riktigt illa upp för Iran, men också för resten av världen.

Må den obarmhärtige islamiska terror republiken snart störtas!

Länge leve friheten och mänskliga rättigheter!

måndag, juni 11, 2007

Grattis Prinssesan Madeleine!

Igår fyllde vår kära prinssessa 25 år gammal. Prinssessan Madeleine föddes den 10 juni 1982 på Drottningholms slott. Idag läser Prinssessan magisterkurs i organisation och ledarskap vid Stockholms universitet, samtidigt som hon arbetar på Childhood där hon arbetar främst med frågor rörande barn på institution, barn i krigsdrabbade och utsatta områden samt sexuellt utnyttjade barn.

Den 10 juni firade Prinssessan sin 25-årsdag på Kungliga slottets inre borggård och jag vill personligen passa på att önska vår vackra prinssessa ett stort grattis på födelsedagen och önska henne all lycka!